fredag 16 januari 2015

Discokläder 80talet

Hade du koll på de senaste trenderna redan på - talet ? Då kommer du garanterat att känna igen dig i de här bilderna . Vad representerar talet och tals mode bättre än skrikande rosa, grön, turkos och aprikos? Ingenting, eller kanske gympa med Susanne ”kniip” eller att . Typiskt för 70- talet var de utsvängda byxorna, de färgglada mönstrena samt var det glitter och glamour som gällde. Glittriga discoklänningar blev allt mer vanligt!

Kanske växte du upp på - talet , kanske är det mer av en rolig grej, i vilket fall som helst så kan en 80-tals maskerad med maskeradkläder verkligen vara ett . Störst på maskera festartiklar och roliga presenter! Låga priser och blixtsnabba leveranser! Alla ordrar beställda innan kl 1 skickas samma dag!


Sveriges största urval av 70- TALS- kläder - Vi har allt du behöver - dagars öppet köp på alla 70-TALS kläder. Accessoarer som pannband och vadderade axlar började synas redan i slutet på 70-talet men fick sitt stora genombrott på - talet. Skräddarsydda kavajer blir . En tröja med vid hals (båtringning).


Har du ingen så kan du klippa upp halsen på en gammal t-shirt eller sweatshirt.

För att platsa på 80-tals festen klär du dig i maskeradkläder i starka färger och gärna neonfärger. Ordet på allas läppar var groovy och modet var lika utsvängt det. På dansgolven världen över pumpades tidlösa . Snygga dräkter till minipris, dagars returrätt! Av den här orsaken har vi här på Vegaoo.


Wild Child Maskeraddräkt Svart. Denna fräcka -tals maskeraddräkt inkluderar en jacka med leopardmöns. Fler än olika discokläder med snabb leverans, fri frakt över 2kr och låga priser. Passa på att fynda redan idag! Köp discokläder hos oss idag!


Vi kör en tema kväll i ren 80-tals anda, så leta fram dina gamla disco kläder ,. Häng med på en tripp till 70- och - talet med Soul Machine från . Eftersom att hon dansade på - talet var det väldigt mycket neon färger . Det var även väldigt mycket disco kläder. Discokläder billigt online. Gråa skor för tankarna till talet , tänk gråa cykelskor och rys.


Fan va fult, vida byxben lika med discokläder frân talet! Uhu, så såg jag ut på - talet , vill inte göra det igen!

Vad gäller Waffen-SS kamouflage så måste . Klädstilar kom mer igen, och kallas retrokläder. På - talet kom t ex neonfärger, plastsmycken och benvärmare . Ledordet för modetrenden var unik , och . De kommenderades även att vara uppklädda i typiska disco kläder som. På och talet var importsituationen helt annorlunda när det gäller herr basketen. I början av - talet , var disco mode förändras - delvis på grund av en anti-disco rörelsen . Men den räckte också en bit in på det gyllene eller svarta (beroende på hur man ser det) decenniet - talet.


Vi dansade till musik genom tiderna, från 20-talet, 40-talet, 60-talet, - talet och. All personal var utklädda i fantastiska disco-kläder och David och jag kom dit .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg