onsdag 3 oktober 2018

Insektsnät till fönster

Köp på rulle eller som metervara i butik och online på granngården. Julakalender med otroliga erbjudanden! Heta sommardagar och varma nätter vill vi kunna vädra utan att få in mygg, getingar och andra insekter i huset. Insektsnäten passar fönster som . Därför erbjuder vi måttanpassade insektsnät i. Innan du väljer ut vilket insektsnät du ska köpa till dina fönster hemma, så kolla grundförutsättningarna. Har du inåt- eller utåtgående fönster ? För montering in- eller utvändigt på fönsterkarm, innerkarm eller på väggen utanför smygen.


Om fönstret öppnas utåt, ska . Håll mygg, flugor och andra insekter utomhus med diskreta och lättmonterade myggnät ( insektsnät ). Myggnätet monteras enkelt på fönstrets karm. Med våra flugnät kan du öppna fönster och dörrar utan bekymmer och njuta av sommaren utan irriterande flugsurr eller kliande myggbett! Ett öppet fönster är som en inbjudan för dem att komma in.


Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. MilTyr erbjuder ett stort sortiment av insektsnätprodukter av högsta kvalitet. Ordentliga myggnät till dina fönster.


Våra tillverkas i aluminium med glasfibernät och finns till utåtgående fönster. Levereras monteringsfärdigt. Ger bra skydd mot insekter. Hög nätkvalitet kan användas på nytt, igen och igen.


Stäng ute flugor, myggor och andra insekter med insektsnät. Du kan klippa till det precis som du vill ha det, max är . Sträckbart insektsnät för fönster. Kan användas till pivåfönster.


Modellen är för montering i karm. Kassetten är förberedd till att kunna kortas upp med max. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Har ni myggnät till SP Fönster ? Finmaskigt, vitt nät som håller flygande insekter ute, men släpper in luft och ljus. Med våra myggnät som måttanpassas till dina fönster slipper du både.


Nät i plastöverdragen glasfiber som skyddar mot mygg och andra insekter. Maskstorlek: x mm. Från Fikszo kan vi leverera effektiva och eleganta insektsskydd för dina fönster och dörrar. Ett enklare utförande på nät och häftämne - ett prisalternativ. Finns både i grått och vitt.


Bra skydd mot irriterande insekter. En i form av en ram som man monterar på fönstret under sommarsäsongen och en i form . Den är lämplig för användning på fönster i hemmet eller kontoret. Trött på att jaga mygg och andra insekter runt hela huset innan det är dags att sova? Då behöver du en lättanvänd prisvärd myggdörr eller myggfönster från . Släpper in luft och ljus men håller insekter utanför! X100cm Nätet går att beskära till valfri storlek.


Upprullningsbara insektsnät , eller myggnät som det kallas i folkmun, är den mest. Det är den populäraste och mest flexibla lösningen för fönster och dörrar när . Vi ger års garanti på våra produkter. Håll krypen utanför med smart nät för fönster och dörrar.


Vi har egen tillverkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg