fredag 13 januari 2017

Pilgrimscentrum i vadstena

Vi är en mötesplats för människor på väg. I Linköpings stift finns den svenska pilgrimsrörelsens vagga. En grupp företagare, förenings- och församlingsaktiva m. Vadstena är ett av Europas största . För oss är det viktigt att tänka nytt, säger föreståndaren . Här är nära till naturen och en pilgrimsvandring på . Also, several volunteers work at the centre. Ligger i ett lågt äldre hus, trevligt beläget intill trädgården, kyrkan och . Join the group to start a discussion!


Rikstäckande, anställda, bokcafe´, bibliotek, pilgrimsshop, kapell . Resan går över slätten och Omberg, passerar Tåkern och Vättern. Jo, fordi Viborg pilgrimscentrum gennem en lang og besværlig vandring er kommet igennem. Framkomst, kaffe och information.


Middagsbön i Klosterkyrkan. Därefter lunch på folkhögskolan. Med stugvärme från en gammal vedspis och lukt. I samarbete med Klosterhotellet har det utarbetats en förenklad modell för . Vi försöker att någon gång per år skicka ut ett pilgrimsbrev, för att berätta lite om vad . Du får också ett pilgrimscertifikat som visar att du har . Under din studietid på Kyrkans grundkurs kommer du att gå en. Och är Svenska kyrkans centrum för pilgrimer med ekumenisk inrikting.


Kartor Vägbeskrivningar Övernattning Meditationer Böner. Läs om dess verksamhet och vad det innebär. Hans-Erik Lindström (red.): . Nya bekantskaper, god mat, fina gudstjänster och spännande föredrag.


Sedan Stadsmissionens behandlingshem på Mariagården upphört hyr nu . Birgittadagarna på Pilgrimscentrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg