måndag 16 januari 2017

Liten cnc fräs

Tips på billig hobby cnc ? Efter penntestet var avklarat så fräste jag en liten cirkel i en MDF-skiva med bearbetningsdjup mm vilket inte var några problem. En maskin som passar allt från skylt tillverkning till snickerier med val av fräs från 6Kw . CNC fräsmaskiner tillverkade i Sverige eller Tyskland som anpassas efter dina. Stark nog att med lätthet fräsa igenom 15mm björkplywood (alltså inte nån liten dekorfräs) Bör inte . Det har även gjort att liknande prylar fått ett rejält uppsving och här har vi en sådan pryl.


CNC-maskin för hemmabruk. Det här är Carvey, en CNC -maskin för hemmabruk. Har varit intresserad att ha en CNC men de är ju inte gratis direkt. Som du säger så är den lite för liten.


Söker du efter en billig CNC maskin som klarar riktiga arbeten så har du hittat rätt. Här säljer vi CNC maskiner som klarar av riktigt tuffa arbeten med bra . Produktionskraven för fräsmaskiner skiljer sig i alla branscher. Utnyttja våra säljares styrka som är experter på val av teknik och CNC -fräsmaskiner för att säkra . Ett CNC -bearbetningscenter från Format-är garantin för ert företags.


Röda ytor är sådana som Easel anser sig inte kunna fräsa. Oftast beror det på att det är en detalj som är så liten att aktuellt frässtål inte . Nackdelar: Den är extremt liten. CNC - innovation FORMAT-safeSpace. Mycket bra fräs för mindre arbeten samt valuta för pengarna.


Nu pratar jag om och uppåt, du kanske vill ha en liten bänkmaskin? Säljaren har även en CNC fräs för trä till salu. Jag har en väldigt liten som kan fräsa 30×50cm men den används periodvis riktigt flitigt.


CNC Fräsning Machine DMG DMU85. Billig Chiron fräs med 4e axel till salu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg