onsdag 23 december 2015

Luftvärmeaggregat bahco acj

ACJ B Lufrvärmeaggregat för luftburenvärme förvärmd tilluft för bostäder- Villaägare. Vi har snabba leveranser med telefonsupport om du har frågor. Luftvärmeaggregat ACJB är ett ersättningsaggregat till gamla. ACJ kan som en systemdel i . ACJB har en fläkt med EC-motor och kan fås . Lämpliga ersättare är : . Aggregat för ersättning av BAHCO ACJ.


BACHO ACJ är ett vanligt förekommande luftvärmeaggregat med elektrisk värme som återfi nns i hus med luftburen värme som var populärt på -och -talet. Fläkten som sitter i detta . Stämmer med de gamla måtten för enkelt utbyte. Energieffektiv med EC motor. Uppvärmning sker med ett luftvärmeaggregat ACJ BAHCO. Kan man ersätta eller komplettera luftvärmeaggregat ACJ BACHO med en . Vi har i samarbete med Nibe tagit fram ett luftvärmeaggregat , Alig VB för att . LUFTVÄRMEAGGREGAT COMBIWIN EL SWEGON.


Det har en fläkt med EC-motor och kan fås med el- eller vattenbatteri. Stratos Ventilation Minivent ACF Minimaster ACF ACJ. Både el- och vattenbatteri har steglös reglering.


Idag slutade motorn att fungera, det blir bara ett lätt brummande . Seitenfach grösseres Bild. Bahco Ventilation Minivent ACF .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg