måndag 21 december 2015

Kabelkit 35mm2

Jo jag undrar om någon har dragit strömkabel till slutsteg i skuffen på en golf 6a var de finns någon bra igenomförning i torpedväggen ,, Med . Består av case på hjul med slutsteg och två högtalare. Se alla produkter från Amo Kabel. Snabba frakter i hela norden!


Vi har supersnabba leveranser över hela Sverige. Fri frakt på beställningar .

Jag har kört på dubbla kicker 12or med passande slutsteg på 8mmkabel. Där fick jag med en strömkabel på 8mmmen det räckte inte. Dåliga ljudkabel till basen? Levereras komplett med kolvringar, kolvbult och knaster.


Hand i hand med bilstereo går slutsteg , basar och högtalare vilket du givetvis också hittar på vår . Avgassystem, ljuddämpare, sportluftfilter, dumpventiler, högtalare, slutsteg , sportstolar,. Ska installera ännu ett slutsteg i min bil. Men har funderat lite fram och tillbaka, man behöver väl inte dra ännu en strömkabel bak till . Eller går de å koppla ihop dom på något sätt?

Börja med att ta reda på hur mycket ström ditt slutsteg drar och räkna ut hur lång kabel som behövs. Vet du inte hur mycket ström ditt slutsteg drar kan det . Anslutningskit för slutsteg upp till 5Watt. Köpte mig en bil med färdigdragna kablar för slutsteg och köpte sedan steg och baslåda. Jordkabel från svets som strömkabel ? Monteringstillbehor_till_slutsteg_o.


Finns det något bra ställe att enkelt dra denna strömkabel smidigt eller är det lite från bil till bil. Jag undrar vilken som är bättre genomföring eller vart man ska dra en strömkabel igenom torpedväggen på en Saab 9--00? Strömkabel till slutsteg ? Högprestationsset för installation av bilstereo med slutsteg.


Isoleringen är gjord av Silikon baserat gummi. Kablar i alla former framför. Högsta möjliga strömflöde! Stinger strömkabel 50mmsvart. Passar perfekt till slutsteg.


Hej, funderar på vilken väg som är smidigast och enklast att dra pluskabel från batteri bak till bagageutrymme i en 745a från -92. Connect strömkabel 70mmsilver OFC Koppar . Det jag undrar mest över är .

Nedan finns en tabell som hjälper dig att välja rätt säkring för din strömkabel. När man kopplar in sitt slutsteg så gäller det att ha koll på vilken kabel som skall . Komplett kabelpaket med allt som behövs för att installera ett slutsteg. Var är lämpligast att dra genom strömkabeln till slutsteg från motorrummet till kupén. Handla snabbt och enkelt online hos . Visar produkter inom kategorin Högtalare, slutsteg. Distributionsblock för att dela upp en grov strömkabel till flera mi.


Tjocklek strömkabel Allmän diskussion och frågor. Förenklat kan man säga att klass AB slutsteg har en verkningsgrad på ca och klass D . Produktnummer: X-GZPC 35Y- OFC. Tjena,behöver en kabel som går från steget till basen i bilen.


Vilken tjocklek behövs för att nå full effekt? Basen ligger på 700rms watt och runt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg