måndag 19 mars 2018

Motorrumsfläkt båt

Motorrumsfläkt tillhör säkerhetsanordningarna ombord på en båt med inombords bensinmotor. Fläkten skall alltid köras några minuter . Har hört att man skall ha en motorrumsfläkt för att ventilera ut ev. ALDRIG en båt med bensininombordare utan en fungerande motorrumsfläkt. Hur varmt får det bli i motorrummet?


Lisää tuloksia kohteesta forum.

Mycket lättmonterad eftersom den kan placeras var som helst . Robust och kompakt fläkt för ventilation av motorrum på båtar. Med kablar för montering. Strömförbrukning: W, A. Välkommen till oss på Jula! Båten jag har är en gammal tals båt ca 4lång.


En motorrumsfläkt kan användas för att få undertryck i motorrummet några timmar efter . Slanganslutning till motorrumsfläkt. Alla motorrumsfläktar från alla leverantörer finns på BåtNet.

Eventuellt förstärkt av motorrumsfläkt som kopplas till tändningen. Troligen sprider man dessutom motorlukt i båten. Persson:Jag har en motorrumsfläkt installerad i min segelbåt och ca 40hp Behöver.


För frimontage, vertikalt eller horisontelt. Friflödesfläkt i helt vattentät konstruktion. Används vanligtvis för att ventilera motorrummet före start men kan också användas för . Det är mycket viktigt att motorrumsfläkten är igång innan man börjar tanka. Har man fått båten full med drivmedel är det bara att stänga av allt och kalla på . Här hittar du olika ventilationsprodukter till din båt , bl. Kontakta gärna oss om du är . Ventilation för att få en behaglig temperatut inne i båten och för motornrumet.


Elektrisk motorrumsfläkt med en kapacitet på ca mper minut. En robust och pålitlig fläkt. För ventilation i motorrum ruff mm.


Vid montering i motorrum är det viktigt att fläkten s. Hehe, jag letade efter en fet fläkt på Biltema. I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt. Allt till dig och din båt.


Motorrum fläkt som är speciellt utformad för maskinrummet ventilation.

Originaltillbehör Båtar. En mycket prisvärd elektrisk motorrumsfläkt med en kapacitet på ca mper minut. Därför är det viktigt att du vet hur du tankar din båt säkert.


En väsentlig riskförebyggande åtgärd är att lyfta på motorrumsluckan och kolla om det luktar bensin innan motorn startas. Har båten en motorrumsfläkt ska man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg