tisdag 5 december 2017

Husqvarna automower begränsningskabel avstånd

Hej, Det här finns säkert i befintlig tråd men hittade tyvärr ej relevant info. Genom att begränsningskabeln sätts i samma märlor sitter de tillräckligt tätt för att robotgräsklipparen inte ska se. Den svåra innebär att man tar fram sin begränsningskabel , lägger ut den på kanten av den gärsyta man vill. Bild: visar avstånd från kant till begränsningskabel. Beroende på vad arbetsområdet gränsar mot ska begränsningskabeln läggas på olika avstånd från.


Håll ett säkert avstånd från robotgräsklipparen när.

Guidekabeln är en kabel som läggs från laddstationen,. Börja lägga ut begränsningskabeln från laddstationen. Använd den medföljande linjalen för att hitta optimalt.


Baskonstruktion är lika för alla robotar, en begränsningskabel med en svag radiosignal. Avstånd mellan kabel och hinder bör hållas, annars finns risk att robot . Följ våra råd så går det lätt. Begränsningskabel och märlor och döljs av gräset efter 2-veckor, beroende på hur. När klipparen bestämmer sig för att det är dags att ladda kör den . Tyst och automatiskt hanterar den komplexa .

Att lägga ut begränsningskabeln är den mest tidskrävande delan av. Den slumpar avstånd till guide och begränsningskabel när den följer så det inte . Robotgräsklippare klipper gräs inom ett anvisat område, som begränsas av en kabel med en sva g radiosignal. Knivarna roterar på tryggt avstånd från. Men det avstånd som klipparen kör över begränsningskabeln minus några. Hur ska man kunna hitta var begränsningskabeln till robotgräsklipparen i. Installation av begränsningskabel.


Så vi har medvetet låtit bli att följa alla instruktioner om avstånd , storlekar och. Vi har också dragit begränsningskabeln enligt ett mönster som innebär att ytan fått . Mätsticka för hjälp vid installation av begränsningskabel. Den hålls på plats med begränsningskabel som du drar ut längs.


Och klipparna håller sniglarna på avstånd. Sen kanske nån hemsida hos HQ som heter min automower där man kan se statistik osv. Det tar mycket kabel att lägga begränsningsslinga men det blir. Med en guide slinga över dit med programmerad start på avstånd ut låter allt mycket görbart.


Så det funkar med vanlig 5mmFK till husqvarna ? Alle modellene vi har testet trenger en kabel som sperrer den inne. I detta pris ingår utöver Automower även all kabel och. Begrensningstråd og ledetråd er samme type kabel , grønn og fin på .

Husqvarna Automower 2AC bäst i test! Funktionen Korridorbredd (3-2-3) bestämmer på vilket avstånd från begränsningskabeln. Vi tar bort vår pergola för året och flyttar in begränsningskabeln.


Vi viker in kabeln en bit så att den ligger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg