onsdag 10 maj 2017

Cykelupphängning på vägg

Köp vägg - och takhållare från alpin, BBB, Delta och Minoura. Då är den bästa lösningen att hänga upp den på väggen hemma. Väggupphängning till cykel Maxbelastning kg ​Med gummiklädda.


Cykelupphängning för vägg Montera beslaget på väggen och häng upp cykeln i. För smart förvaring Perfekt att ha i garaget eller källaren för förvaring av din cykel när den inte används. Du frigör även yta på golvet när du har . I början kan det kännas ovant att ha en cykel uppsatt på väggen. Den tar ganska stor plats men försök att betrakta cykeln som ett konstobjekt . Smidig och platsbesparande cykelförvaring på väggen. Barnen kan dock behöva hjälp med att ta ner cykeln. Upphängningskrok för cykel , Asaklitt.


Få mer plats på golvet - häng upp cykeln på väggen. Med en ordentlig cykelupphängning sparar . Men så som jag ser det har man ju snygga saker på väggen och min cykel är ju jättesnygg. Så varför inte ha den på väggen när den inte . Cykloteket säljer cykelstöd och förvaring för cykel på nätet. Vi har ett noga utvalt sortiment.


Förvarar du din cykel i din lägenhet och vill frigöra golvyta, så kan det vara en smart idè att hänga upp din cykel på en vägg istället. Velo Wall Rack är en smidig förvaring för vägg för din cykel oavsett om det är i garaget eller. En enkel och smidig upphängningskrok för cykel eller t. Vi hjälper dig att hitta rätt cykelhållare för dig och din cykel , oavsett om du vill . GPS, som står för Global Positioning System, är ett satelitsystem som används för att hitta . Att vi har många cyklar hemma är ju ingen hemlighet. Cykelgarage exklusivt galvat stål,plexiglas kvadratmeter.


Beslaget kan fällas upp så. Att välja en ny cykel är inte alltid lätt. Oavsett om du ute efter en landsvägscykel, mountainbike, barncykel, hybdridcykel, elcykel eller en klassisk damcykel så . I vårt övriga sortiment hittar du styrpinne, cykeldator, kameratillbehör från GoPro samt sportglasögon för cykel.


En annorlunda cykelupphängning bryter också av den gängse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg