fredag 3 april 2015

Fäste för grenkontakt

För montering av grenuttag på vägg. Väggmontering gör uttaget lättåtkomligt och underlättar städning. Klämmorna kan brytas isär till L-form för att passa olika . Förpackningsmått, 1x x cm.


Handla tryggt med Clas Ohlson . Patenterat fäste som håller alla typer av grenuttag stenhårt mot alla plana underlag.

Unik brytfunktion gör att fästet kan anpassas. Hjälper dig hålla ordning på . Grenuttaget hålls på plats med klämmorna. Kan delas för att passa bredare grenuttag. Jordat grenuttag för trädgården. Fäste för grenuttag 2-pack.


Eller har någon annan fiffig lösning för att fästa det i väggen? Ansluta kabel till grenuttag? Levereras med snap-on- fäste som kan fästas ovanp.

Den här mångsysslaren ger ström till din elektroniska utrustning, samtidigt som du kan ladda enheter i USB-portarna. Serien KOPPLA hjälper till med din . Den hullingförsedda fjäderstålsklämman garanterar att grenkontakten sitter stenhårt mot väggen. Passar de flesta grenuttag av . Letar du efter ett nytt grenuttag?


NetOnNet erbjuder ett brett utbud av olika grenuttag med eller utan strömbrytare. Beställ fraktfritt direkt online! Teknikproffset - Stort och varierat sortiment av mobiltillbehör och elektronikprodukter. Våra fördelar är låga priser, snabb leverans och hög service. Med extra stor strömbrytare.


Förstärkt hölje som skyddar grenuttaget. Men ett smidigt sätt att skruva fast sånt som inte har fästen är att använda s. Köp online 3-vägs Förgreningskontakt. Hem och hushåll ᐈ Avslutad aug 18:13. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Andra knep är att skaffa en timer eller att ansluta en grenkontakt med en avstängningsknapp. Ofta beror på strömåtgången i standby-läget på . Nu blir det enkelt att koppla teven, stereon och telefonen till bredbandsnätet hemma.

I början på nästa år börjar Hårdvarubolaget, där Jonas . På detta uttag sitter kabelingången mitt emot strömbrytaren. Detta förenklar användningen, t. Det integrerade överspänningsskyddet . Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, le ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg