fredag 18 augusti 2017

Trådlös brandvarnare test

Vanliga frågor –Till överdomaren –Till hoppdomaren –Till sekretariatet TR gemensam TR dressyr TR hopp. Presentationens avskrift: Följ reglerna. Fokuserad på ryttarens sits och . Klubbmästerskap i dressyr för Enköpings Ridklubbs medlemmar.


Gemensamma bestämmelser och resp. TR III Hoppning, TR IV Fälttävlan, TR V Körning, TR VI Distans, TR.

TR II= tävlingsreglemente för dressyr. Hööks Bohuscup dressyr ponny (2). Ridsportförbundets TR följs i tillämpliga delar. I frågor som inte berörs här hänvisas till TR (se länk ovan). Programträning dressyr , träningstävling i hoppning, terrängträning, KM i hoppning . Nästa år blir det bettlös dressyr och stort fokus på hästvälfärd.


Nya TR : Klartecken för bettlös dressyr på lokal nivå. I dag släppte Svenska ridsportförbundet de nya tävlingsreglementena.

Jag kommer se över detta igen när de nya kompletta TR publicerats. Förutom att pullarnosgrimma har blivit tillåten i dressyr så har ytterligare två varianter . Sista dagen att pumpa in förslag till nästa års TR och jag sliter med vad jag tycker om kvalreglerna Vad tycker ni? Före finalstart får ett år äldre fölston endast starta i de klasser (enligt TR ) som . För klubbtävling ska reglementet gälla i alla . Dressyrdomaren Britt Hammar går . Tävlingsreglemente för SAM. Den dec är det km i dressyr för medlemmar.


KUSK vid Krapperuppslott Nyhamnsläge, se eniro. Inför träningstävlingen läs igenom . Den december är det dressyr som gäller och vi har flera intressanta. Träningen ska vara betald för hela månadens träningar på konto.


Definition lektionsryttare: Enl TR. Med lektionsryttare menas. Lektions DM i dressyr genomförs under hösten.


För alla ridskolehästar på Skövde RF: Ett ekipage får göra max två (2) starter per dag oavsett . Framför allt i dressyrens TR finns många regler kring utrustning, klädsel.

När det gäller tävlingar i dressyr så är det TR I (gemensamma bestämmelser) och TR II (grenspecifikt dressyr ) som gäller. Vad gör man som funktionär vid dressyrtävling? Vid övriga klubbtävlingar i dressyr är det tillåtet med spö på framridningen enligt TR :s bestämmelser. I de fall TR inte går att tillämpa gäller styrelsens bedömning.


VIII Mounted Games, TR X Working Equitation och Anvisningar. Här hittar du en länk till. Bett ska ha en direkt kontakt med sidostycken och tyglar utan någon fjädrande funktion. Grenledare är Cecilia Zetterlund. Däremot behöver du själv ta med dig det gemensamma tävlingsreglementet för dressyr och hoppning från.


TR och TR dressyr TR hopp. Klädsel och utrustning enligt TR. TR (tävlingsreglemente) I som är allmänt för alla grenar samt TR V som är.


Ryttare som rider KM (eller anhörig) . Man tävlar i tre moment: dressyr , maraton och precision.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg