torsdag 17 november 2016

Ekolodsgivare lowrance

AKTERSPEGELGIVARE TOTALSCAN. Sjökortsplotter med ekolod som är både prisvärd och fylld med funktioner, utan att kompromissa med den. Går väldigt basic igenom mina tre ekolod hds8m, hds hdssamt structurescan. Detta är del och del 2. Justerar in vinkeln på mitt ekolod och känsligheten.


Häng med till Marcus garage för få tips på ekolodsgivare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Välutrustad sjökortsplotter med ekolod och touchskärm.


HOOK² 5x SplitShot är världens mest lättanvända ekolod. Det har enkla menyer och automatiskt inställande ekolod och de viktigaste inställningarna är lätta. Välj var givaren skall placeras.


Använd sunt förnuft vid montering av ekolodsgivare på skrovets insida. Båda är portabla och trådlösa för enkelt fiske från is, land och . Här finns de flesta givare som passar till nyare och äldre lowrance -enheter. Adapterkabel ekolodsgivare 9pin till 7pin. Hojta till om det är någon som vill sälja en som passar till ett lowrance mark 5x pro. Lowrance Electronics, Inc.


Har allvarliga planer på att köpa nytt ekolod samt kartplotter,eller en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg