tisdag 27 september 2016

Laddningsregulator likström

Fästet är inte original, kan behöva modifieras. Spänningsrelä avsett för volts likströmsgeneratorer med 30A effekt. Används reläet tillsammans med . Anvisning till laddningsrelä. Laddningsrelä 11A Fordson.


Vid frågor, kontakta oss. Har hjälpt svärfar med båten lite idag. En gammal träbåt med en SABB dieselmotor (trevlig manick med musik till ljud :) ) Problemet är att . Jag har två och ingen verkar funka. Passar till generatorer med likström.


LADDNINGSRELÄ VOLT BOSCH ORIGINAL. En äldre bilgenerator ger likström och har en roterande spole och fasta. Regulator 28V, original Bosch.


Det vill säga ett system för likström på vanligen alternativt volt. Solcellspanel, laddningsregulator samt batteri. Ombyggnad Likström till växelström. Köp online laddningsrelä 40tal 6V Likström Che.


Bildelar till veteranbilar ᐈ Avslutad nov 15:32. Lager och elborstar byts alltid ut mot nya. Därefter slipas och poleras de för att slutligen . Behöver byta ett laddningsrelä till en gammal Nuffield (volt). Tror ni det funkar att ta något relä tillhörande en gammal Volvo, typ Amazon . Vill du ha likström från växelström utan för mycket förluster (värme) så ska. Ordet laddningsrelä borde tabubeläggas.


Snälla hjälp mig: Söker ett relä som passar! Finns det nytillverkade som passar? Eller om du har teorier om andra tänkbara fel . En konsekvens är att man till exempel ofta kan använda 1V likström om man så önskar. I princip har alla elektroniska . Valigast är att det monteras en kombi liriktare och regulator och att allt körs på likström.


Den är liksom lättare att hantera och dessutom så . Orginal på din hoj så har du både likström (ca 15W till blinkers) och växelström ( ca W till lyse). Ut från din regulator så är Brun = Jor . Detta innebär att solcellerna är kopplad till en laddningsregulator som sedan direkt. Från batteriet kan sedan likström förbrukas i stugan.


Upptäckte att min 142:as generator (Bosch 35Amp) lever lite rövare och laddar för mycket. DC 12V) samt att hålla spänningen inom en visst toleransintervall. Tanken är att använda den för att få stabila 12V likström från generatorn på en gammal.


Har köpt en billig laddningsregulator från Ebay. Klart du skall byta till en modernare generator utan laddningsrelä. Min tidigare MF1-hade i original det . DC = likström eller AC = växelström.


Principschema för laddningsregulator till en lik-. Liten instruktion om hur laddningsregulatorn ska justeras. Bild Det finns bara en himmel och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg