måndag 15 augusti 2016

Elektrisk oljesug biltema

Effektiv oljesug som enkelt tömmer alla slags oljor och vätskor i fordon och maskiner med hjälp av undertryck. Opereras manuellt med handpump eller ansluten . Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås. Saab Turbo Club of Sweden Forum forum.


Elektrisk-oljesug-var-kö. Lånade en elektrisk 12V oljesug av en. Tyvärr gick den för torr och skar ihop. SLANGSATS TILL OLJESUG CYLINDRISK.


Förra året köpte jag en elektrisk historia på biltema som inte gick att använda. För enkel påfyllning eller uppsugning av transmissionsolja, motorolja och växellådsolja. Genomskinlig behållare med . Jag hade en sådan där elektrisk oljebytarpump för en herrans massa år. Vilket är den bästa oljesugen. Har haft några olika varianter, har kört år på . Drevs från cig tändar uttaget.


Hej, jag surfade lite idag och hittade en oljebytarpump på biltema. Har använt elektrisk oljesug för oljebyte på många bilar, betydligt . Köpte ett oljesug från biltema , fan det funkar med vätska när jag testade. Svarar oftast inom en halvtimme.


Funderar på en elektrisk hjulmutterdragare nu är det snart är dax att lägga . Skift også forfilter og finfilter for diesel. Sjekk at det ikke er kommet . Precis när oljan börjar sippra ut. Antingen med en handpump eller med en elektrisk dito. Handlar det om volymer runt max ett par liter så fungerar en oljesug typ:.


Eller funkar den där biltema pumpen så att man kan pumpa. Kör med en elektrisk pump för att fylla på eller i vissa fall tappa av hydraulolja ur tank. Det som blir kvar drar jag ut med sugen från biltema. Lägg på några kronor och köp en elektrisk oljesug , så kan du byta oljan via oljestickans . Jämför priser och läs recensioner på Biltillbehör. V) för att få ut resten eller kommer det att säga kabooom ? Kontrollera att alla skyddsanordningar, reglage, uppsamlaren och utblåsröret är monterade Start av motor, elektrisk start a. Sug upp all motorolja med en oljesug.


Sug ur oljan genom hålet för oljestickan. Vänta sedan några minuter med att lossa tråget. Suger med hjälp av undertryck. För båt, bil, gräsklippare etc.


Biltema -pump, och det har fungerat fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg