onsdag 13 juli 2016

Rikshem norrköping

De lägenheter som är lediga för uthyrning publiceras här på vår webbplats. Registrera dig genom att ange ditt personnummer och objektsnummer. Objektsnumret hittar du på din hyresavi eller på ditt hyresavtal.


Fyra nya bostadshus med totalt 1moderna och yteffektiva lägenheter på 1-rum . Nedan visas de lediga lägenheterna som finns just nu. För att göra en intresseanmälan till en ledig lägenhet måste du först registrera dig i .

Vi har delat in innerstaden i fyra områden, Centrum, Söder, Öster och Nordantill, . Kontaktpersoner: Marie Magnusson, Kerstin Rocén, Katarina Klerung, Marie . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Omsättningen är 8miljoner.


Nyrenoverade lägenheter i Norrköping. Nu börjar vi hyra ut helt . Köp i så fall ett registreringsbevis här.

I kvarteret Dörren kommer fyra hyreshus uppföras med totalt 132 . Fastigheten har en uthyrbar area. Kvarteret Bergskvadraten är en bostads- och samhällsfastighet . Projektet innehåller 1bostäder. Bostäderna kommer att byggas i fyra . Totalt har hyresvärdarna i Norrköping 1lediga bostäder. Hos oss hittar du alla lägenheter i Norrköping. Gratis där det behövs som mest.


Norrköping En ny aktör har tagit klivet in som stor fastighetsägare i Norrköping. Search: Telefon, Användare, Operatör, Typ. Bolaget skall direkt eller indirekt äga och förvalta fast och lös egendom och idka därmed förenlig verksamhet. Den här gången har bolaget köpt ytterligare en fastighet i Norrköping.


Den centralt placerade fastigheten har . Rikshem fortsätter sin expansion. Alla lediga lägenheter Norrköping i realtid med Sveriges sökmotor för hyresbostäder Kvalster. En projektfastighet i Hageby är nu köpt, där det ska byggas fyra bostadshus. Till vårt fastighetsbestånd i .

Ansvarig är Carl Conradi år. Uppsala, Linköping, Västerås, Norrköping , Helsingborg, Jönköping, . Bredban TV och Telefoni för ditt lokala nät. Bra erbjudanden från tjänsteleverantörerna.


RIKSHEM HAR på några få år etablerat sig som ett av Sveriges största bostadsbolag. Ambitionen är att alltid vara det största bostadsbolaget på . Tycker du att arbetsgivaren eller yrket är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg