fredag 24 juni 2016

Vindmätare segelbåt

Vi har en stor sortering av maskiner för allehanda behov som du kan hyra av oss. Behöver du hyra en kittlampa, speedheater eller fönsterskydd? Speedheater – borttagning av färg. Uthyrning och försäljning av Edge golvslipar och speedheater system och Rubio Monocoat hårdvaxolja.


I vilket av fallen så kan du hyra speedheater av mig.

För att hyra av oss krävs inga avtal eller krånglig registrering utan en giltig legitimation är allt som behövs, då lägger vi upp Er som kund genom enbart några få . Effekt: kWSpänning: 2VVikt: kg. För större ytor kan man även hyra en större lampa hos tillverkaren som heter . Hyr dina maskiner hos Sandvikens Byggmaskiner! Pris hyrdag 1: 260:- Pris hyrdag 2-: 200:-.


Med speedheater tar du enkelt bort färg, lack och kitt på allt från stort till smått. Vi hyr ut golvslipmaskiner, fogpistoler, kompressor, dammfilter, färgvärmare mm. Skall du skrapa bort gammal färg är en speedheater ovärdelig.

Effektiv IR-lampa för kitt- och färgborttagning på träytor. I set ingår IR-lampa och två färgskrapa samt vinkelstöd. Ju bättre maskiner du har på bygget, desto smidigare går det. Men det kräver ti kunskap och kapital att hålla igång en maskinpark.


Genom att hyra av Ramirent . Moms tillkommer på alla priser. Det finns också möjlighet att hyra en upphängningsarm vilket gör. Tyvärr så måste jag få rätta detta, jag kanske också är jävig eftersom jag brukar hyra ut spotheatern.


Hur bra är egentligen en speedheater ? Se samtliga maskiner för uthyrning på vår webbplats. Uppsala Fönsterhantverk - Hyr speedheater och stiftpistol. På BAUHAUS erbjuder vi uthyrning av maskiner, verktyg och utrustning till förmånliga priser i alla varuhus. Smidig bokning via BAUHAUS.


Tar bort färg snabbt, enkelt och miljövänligt. Avfuktare Byggavfuktare, Elbjörn. Hos oss hyr du självklart de maskiner och tillbehör som du behöver för just ditt projekt.


Du hittar till exempel följande hos oss för uthyrning:.

Tar med värmestrålning enkelt bort färg, lack eller kitt på ett miljövänligt och . Ditt personliga maskinförråd! Hyr alla typer av maskiner för både stora och små projekt. Hos HYR IN får du en kombination av kompetens, kvalitet och personlig . Vid kitt- och färgborttagning på spröjs är det viktigt att . Ektorpsvägen 2 Nacka Mån-Fre 06:30- 16:00. Färgbortagare speedheater 230v.


Hyr tork- och uppvärmning hos Gustafssons Uthyrning i Oskarshamn, Västervik, Vimmerby. Ta bort färg på fasaden snabbare och effektivare — få tid över. Ska se om det går att hyra en speedheater här i staden.


På Stuvbutiken i Karlstad kan du hyra verktyg och maskiner. Hyra dag 1-kostar 5kr och efterföljande dagar 1kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg