fredag 20 maj 2016

Tallrikar och bestick för barn

Stort sortiment, snabba leveranser och personlig service. Gör barnens matstund roligare med färglada och härliga produkter från Jollyroom. Här har vi allt från bestick och tallrikar till muggar och portionsformar!


Här finner du ett stort utbud av tallrikar och skålar för barnens matstund. Bra produkter för det lilla barnet som lär sig äta och dricka själv.

Många väljer tallrikar , muggar och babybestick av plast, eftersom de är så tåliga. Handla muggar, tallrikar , skålar och bestick till barn. Kända varumärken som Design Letters, Sebra och Done By Deer. Akrylglas Tomtebobarnen 2-pack.


Här finns muggar, skålar, tallrikar och bestick för alla måltider, vare sig det vankas tårtkalas, mellis eller kvällsmat. När det kommer till barnen är det viktigt att . Med våra tallrikar , muggar och bestick för barn blir det ännu roligare. Barnen älskar den glada och barnvänliga designen.

Matset för barn i glada färger gör måltiden roligare! Bestick och muggar som är enkla att. Barntallriken, skeden och gaffeln är tillverkade av BPA-fri plast. Välkommen till Nids4Kids. En av Sveriges största barnbutik som finns både som fysisk butik samt på nätet där ni kan beställa saker till barnen enkelt och säkert.


Sorteringsordning: Namn A-Ö, Namn Ö-A. Diinglisar Djup Tallrik Wild med Sugkopp. Alltid fri frakt och snabb leverans! Jämför priser och läs recensioner på Barn - och Babytillbehör.


Vi hjälper dig att hitta rätt tallrik set barn och babytillbehör Barn - och . Maten kommer att hamna lite. Gör middagsbordet roligare med tallrikar och bestick anpassade för små barn. Vi har ett brett utbud av produkter för en fantasifull middag med barnen. De måste ju lära sig bordsskick förr eller senare, varför inte kickstarta det på ett lite roligare sätt?


Matcha besticken med tallrik , skål, och haklapp från samma serie. Ekologisk skål av bambuträ för barn. Presentkartong med tallrik , djup tallrik och mugg med handtag.

Mumin Tallrikar , muggar, bestick mm. Lekfullt porslin för barn med motiv från Mumintrollens sagor. Men det är inte farligt för ditt barn att äta från en tallrik eller bestick som . Ett stort utbud av praktiska campingbestick och tallrikar. Praktiska campingbestick och tallrikar för husvagnssemester och camping. Babyserviserna ska vara roliga både för dig och ditt barn.


Oavsett vad du söker när det kommer till tallrikar , skålar, pipmuggar, nappflaskor, koppar och bestick. KidsMe Stay in Place Sugkopp till tallrik Blue Sky. Rätt Start Elefant Grå Set Haklapp Tallrikar Mugg Skedar.


Förgyll matstunden för de små med barnserviser, bestick och muggar. För både barn som kan äta själva eller som precis ska lära finns en rad olika barnbestick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg