onsdag 3 februari 2016

Tr dressyr

TR II innehåller regler och anvisningar för dressyrtävlingar. TR I innehåller gemensamma bestämmelser. Dressyr : Bettlöst införs. Nya ryttarkategorier i ponny.


Hoppning: Kategorilös centimeterhoppning.

När det allmänt i TR står ”häst” menas både ridhäst och ponny. I dressyr får flera typer av tävlingar arrangeras på samma dag i följande . Här finns alla grenars tävlingsreglementen, TR I - TR X, i sin helhet för utskrift. Av FEI godkänd utrustning i dressyr , således godkänd i Sverige, gäller både häst.


Ny text: Vid anmälan erläggs en anmälningsavgift på . Dessa börjar gälla den januari . Nästa år kan flera stora förändringar ske i TR. Nya TR : Förslag om bettlöst, nosgrimmor och teknikskydd.

Får man inte tävla dressyr i säkerhetsstigbyglar längre? Det undrade många efter att ha läst de nya TR -reglerna. Där står att bara stigbyglar . Jag kommer se över detta igen när de nya kompletta TR publicerats. Förutom att pullarnosgrimma har blivit tillåten i dressyr så har ytterligare två varianter . I dag släppte Svenska ridsportförbundet de nya tävlingsreglementena.


Lokal och regional tävling i dressyr. Gemensamma tävlingsregler ( TR I) för alla discipliner och regler för de olika. Sista dagen att pumpa in förslag till nästa års TR och jag sliter med vad jag tycker om kvalreglerna Vad tycker ni? För klubbtävling ska reglementet gälla i alla . Före finalstart får ett år äldre fölston endast starta i de klasser (enligt TR ) som . Den dec är det km i dressyr för medlemmar.


Tävlingsreglemente för SAM. KUSK vid Krapperuppslott Nyhamnsläge, se eniro. Inför träningstävlingen läs igenom . Klubbmästerskap i dressyr för ponny och häst söndagen den 14.


Den december är det dressyr som gäller och vi har flera intressanta.

Träningen ska vara betald för hela månadens träningar på konto. Definition lektionsryttare: Enl TR. Med lektionsryttare menas. Lektions DM i dressyr genomförs under hösten. För alla ridskolehästar på Skövde RF: Ett ekipage får göra max två (2) starter per dag oavsett . Framför allt i dressyrens TR finns många regler kring utrustning, klädsel.


Ridsportförbundets disciplinnämn . Ryttarens utrustning enligt TR , säkerhetsväst är valfritt att bära av ryttare. När det gäller tävlingar i dressyr så är det TR I (gemensamma bestämmelser) och TR II (grenspecifikt dressyr ) som gäller. Vad gör man som funktionär vid dressyrtävling?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg